Wil Duis, kinder- en jeugdtherapeut

Reacties

In het maandblad “Gezond nu” schrijft een moeder: ONZE ZOON BLOEIDE OP

Wij hebben een ervaring voor alle ouders die voelen dat er iets met hun kind is, maar medisch geen verklaring vinden. Zeven jaar hebben wij met onze zoon getobt. Hij was vaak ziek met hoge koorts, hij had weinig energie en zag wit. Hij kon zich slecht concentreren, kreeg steeds minder zelfvertrouwen en zijn schoolresultaten gingen achteruit. Medisch kwamen we niet verder; bloedonderzoek wees niets uit, antibioticakuur nummer acht zette geen zoden aan de dijk en ook de kinderarts kon niets vinden. Onze zoon had gewoon pech. Maar ons vervelende gevoel bleef. Totdat we getipt werden over BSM-de Jong®therapie, een methode voor het behandelen van ontwikkelings- en gedragsproblemen. We besloten de stap te wagen. Aan de hand van een vragenlijst en test kwamen we tot een diagnose en behandelplan. Een osteopaat heeft de zenuwbanen van blokkades ontdaan, onze zoon kon aan de slag met een oefenprogramma om de hersenen te stimuleren en we kregen voedingsadviezen. De resultaten waren verbluffend. Na drie maanden zagen we onze zoon opbloeien. Zijn zelfvertrouwen keerde terug en zijn schoolresultaten gingen vooruit. Antibiotica hebben we niet meer nodig gehad. Wij zijn blij dat we die tip kregen en hopen nu andere ouders op een spoor te zetten.

Andere reacties:

Beste Wil, ik denk dat we aardig op één lijn zitten, en volgens mij heb je een goed beeld van Jaap gekregen. Ik hoorde in ieder geval een hoop dat ik herken. De  voedingsadviezen gaan we zeker opvolgen.

Tom heeft inmiddels de wankelplank al versierd. Eenmaal erop, wil hij er niet meer af!

De oefeningen zijn in een kwartiertje klaar. Thomas vindt vooral de massageoefeningen erg fijn.

Thijs heeft de laatste tijd meer aansluiting met kinderen van zijn klas, hij is goed te spreken momenteel. Ik denk dat dit mede komt door jouw inzet.

Door jouw ogentest met daaropvolgend de aanschaf van bril is Naomi erg vooruit gegaan. Faalangst (als dat het al was) is helemaal verdwenen. Ze is veel rustiger geworden. Of het nu de bril is, de oefeningen, de aandacht door jouw consulten of haar eigen ontwikkeling; dat weten we niet. Maar ze is enorm gegroeid.